webmaster  

Velkommen til Hornum og Omegn.dk 
             - byen hvor sammenholdet er stærkt!
 
 

Septembermarked
 - Sidste nyt

Hornum Prisen
 

Markedsløbet
 
- Se ruterne
 - Resultater
 - Vesthimmerlands-cup
Program

Revyen

 

Kontaktpersoner

Se billederne fra tidligere 
år under Billeder

 

 

 - Septembermarked

 

Markedsrevyen
 

En Markedsrevy i meget højt tempo  

byder alle velkommen til Bølle-Bob byen Hornum

Aktørerne og teksterne til Markedsrevyen er klar og det bliver i år en revy i et meget højt tempo. Hverken publikum i salen eller aktørerne bag scenen kommer til at kede sig forsikrer Jesper Gregersen.  Det hænger blandt andet sammen med, at vi er færre aktører i år end vi plejer, samt vi har flere korte numre og dermed mange sceneskift. Det  giver et fint ”flow” i revyen og alt tyder på, at vi igen i år får en rigtig sjov, energisk og lokal revy med bl.a. kongelig og nordkoreansk islæt :-)

Aktørerne består i år af Lisa Bystrup Hjorth, Knud Kristensen, Grethe Næsby, Anette Kold og Jesper Gregersen, som har været i gang med at øve siden start af august, og som alle har mange års erfaringer i revysammenhæng. 

Joan Jakobsen har skrevet en enkelt tekst og ellers er de øvrige tekster skrevet af Lisa Bystrup Hjorth og Jesper Gregersen. Vi har aldrig før været så meget på forkant med tekster, så det har gjort det mindre pressende i revyopstarten. 
Vi går meget op i at publikum får en rigtig sjov oplevelse, så der bliver gået til den, hver gang vi er samlet i Markedshallen for at øve. 
Mette Bjerre Christensen har stillet sig klar til at hjælpe revyholdet med rekvisitter, sceneskift og scenetæppe. Mette er en meget kreativ person, som vi nyder rigtig godt af i revyen og til de lidt større rekvisitter har Hans Pedersen været behjælpelig. Mave fornemmelsen er igen i år rigtig god og vi plejer at afsløre lidt af hvad man kan forvente af revyen. De mange læsebreve og den hårde kommunikation  politikerne imellem kan ikke helt undgås at blive behandlet i revyen, måske på en lidt anderledes og overraskende måde i numrene ”politisk mudderkast” og ”Thaimassage”. Hornum IF er rykket op i serie 2 bliver nævnt i nummeret ”de små dværge”  , og så kan Hornum Nabohjælp føre til andet end sikkerhed og tryghed i byen. 
En uheldig borger er også kommet galt afsted på et toilet i nummeret ”på skideren” og så har et medlem af kongehuset også gjort sig uheldig bemærket i løbet af året. I nummeret ”Velkommen til Bølle-Bob byen”  kommer vi omkring alle de ting der er sket i byen, men hvor de aktive borgere, ikke kan lade være med at blande sig og så står Land og By pludselig uden  loppemarked i nummeret ”Loppefund”. Kromutter har været ude og lave en ny investering i nummeret ”sådan kan man også få den”  og Jens og Rasmus drøfter som sædvanligt, hvad der er sket i løbet af året. Det er i alt blevet til 18 numre .

Hornum deltager i Revyernes Revy Vesthimmerland 

Markedsrevyen er også klar til at repræsentere Hornum, når der den 3. november afvikles Revyernes Revy i Vesthimmerlands Musikhus ALFA. Vi har 3 numre med og deltager sammen med 7 andre revyer i kommunen .

De tre udvalgte numre er ”Thaimassage” fra 2017 og ”Sømandsvisen” samt ”Go’e ben” fra 2016, og vi håber på at se rigtig mange Hornum borgere til aftenen, fortæller Jesper Gregersen. Vi har som noget nyt i år fået lavet en lille teaser til facebook, som vi håber kan tiltrække yderligere interesserede og nysgerrige til vores revy, så vi kan vise andre, hvad vi egentlig kan i Hornum.
Vores mangeårige kapelmester N. J. Hertz er igen klar, lyden styres af Alphasound og Carsten Kold Pedersen står for lyset.

Vi spiller både lørdag den 16. kl. 19.00 og søndag den 17. kl. 19.30 i forbindelse med septembermarkedet.  

 

På foto ses fra venstre:
Lisa Bystrup Hjorth, N. J. Hertz, Anette Kold, Mette Bjerre Christensen (Bølle-Bob), Knud Kristensen, Jesper Gregersen og Grethe Næsby.


Markedsrevyen stjæler billedet i Hornum 

- øver samtidig til DM i revy i Juelsminde

Markedsrevyen arbejder i øjeblikket på højtryk, for at blive klar til premieren lørdag den 17. september til Septembermarkedet i Hornum.Revyen deltager samtidig i DM i revy i Juelsminde som afvikles i weekenden 2.-3. september, så det betyder, at der også bruges meget energi for at blive klar til DM. Heldigvis er vi et rigtig godt rutineret hold med flere år på bagen, som alle brænder for ,at vi får lavet det bedste resultat og får det til at gå op i en højere enhed,  oplyser Jesper Gregersen, som selv kan fejre 25 års jubilæum i Markedsrevyen i år. 

Lille ændring af revyholdet
Janne Knudsen og Michelle Johansen har valgt en pause fra revyen, men vi er så heldige, at Grethe Næsby i år har valgt at prøve sine kræfter af
i Markedsrevyen. Grethe har tidligere sunget i kor og har også prøvet ”skuespillet”, så hun er et godt frisk pust til vores revy. Samtidig har Anette Kold meldt sig klar til revyen igen. Holdet består udover Grethe og Anette af Knud Kristensen, Joan Jakobsen, Kurt Nielsen, Lisa Bystrup Hjorth og Jesper Gregersen. Vores mange årige kapelmester og 35 års jubilar  N.J. Hertz styrer tangenterne og Lone Møller hjælper os med rekvisitter og sceneskift.

  (på foto ses fra venstre Lisa Bystrup Hjorth, N.J.Hertz, Anette Kold, Jesper Gregersen, Joan Jakobsen, Grethe Næsby, Kurt Nielsen og Knud Kristensen)

Nye TV skærme præsenterer numrene
Vi har de seneste år lånt TV skærme af Løgstør Byfest,  til at  præsentere vores revynumre. De har været noget ustabile, så derfor er vi glade for
at Spar Nord Fonden har doneret kr. 15.000 til indkøb af 2 nye TV skærme og andet udstyr, som fremover benyttes i  Løgstør Revyen og Markedsrevyen. De giver revyen et ekstra professionelt og visuelt  løft fortæller Jesper Gregersen. 

(på billedet ses Morten Jørgensen fra Løgstør Revyen og Jesper Gregersen fra Markedsrevyen med de nye TV skærme) 

Og hvad kan publikum forvente i år 
Vi er klar med 16 tekster, og vi forsøger som altid, at få mest mulig lokale hændelser og dumheder med J Teksterne er i år skrevet af Lisa Bystrup Hjorth,
Joan Jakobsen og Jesper Gregersen, samt vi har lånt et nummer af Kjeld Thorbjørn, som er lettere omskrevet. 
Vi plejer altid at løfte lidt af slører for, hvad man kan forvente at opleve i revyen, uden dog at gå i detaljer, griner Jesper Gregersen.

Der skulle gerne være noget at se frem til. Hornum Truck show er blevet en kæmpe succes, men der savnes noget mere lokal opbakning. Maden og Monopolet er tilfældigvis kommet til Hornum, og her er der mange  ”dilemmaer” fra forskellige borgere der skal diskuteres. Onsdagsklubben er klar til en udvidelse af holdet, der har været meget debat omkring plejehjemmet og om det skulle huse flygtninge eller børnehave. Hornum kan også præsentere en noget anderledes ”pebernøddekonkurrence”, Dagli’Brugsen overvejer at sælge en ny kogebog og så har vi en borger, der har rigtig mange jern i ilden. Jens og Rasmus samler sammen på de små og sjove episoder fra årets løb. 

Alt sammen er krydret med små sjove shorties som betyder, at revyen bliver i et højt tempo med mange sceneskift. Det er i grove træk det Markedsrevyen vil afsløre inden premieren den 17. september. 

Lyden leveres i år af Alpha Sound og Lyskanonen styres af Ole Mathiasen. 


Markedsrevyen mere lokal end nogensinde.
                                          ...og bliver med garanti "pivhyggelig"


Når Markedsrevyen har premiere lørdag den 19. september, vil publikum opleve en revy,
som er mere lokal end nogensinde. Af de 18 numre som er skrevet, er der kun et enkelt nummer, som ikke
relaterer sig til lokalområdet. Vi går meget op i, at det skal være en lokal revy. Når vi starter op i juni
med at skrive tekster tænker vi hvert år "Der er ikke sket noget som helst i Hornum", men når vi så kommer på den anden side af sommerferien, så lykkes det alligevel at samle lokalstof. Teksterne er i år skrevet af Joan Jakobsen, Janne Knudsen, Lisa Bystrup Hjorth og Jesper Gregersen.

Markedsrevyen fik sidste år en topplacering til DM i revy i Juelsminde, hvor vi løb med publikumsprisen og vi har da drøftet, at vi rigtig gerne vil deltage igen i 2016, fortæller Jesper Gregersen. Det er skønt at mødes med andre "revytosser", og så er det godt at få noget inspiration, som måske kan bruges i vores revy. Vi håber, vi kan finde et rigtig godt nummer, som kan repræsentere Hornum igen.

Vi er efterhånden et meget rutineret hold oplyser Jesper Gregersen og aktørerne består igen i år af Knud Kristensen, Joan Jakobsen, Lisa Bystrup Hjorth, Michelle Johansen, Kurt Nielsen, Janne Knudsen og Jesper Gregersen. Lone Møller er en stor og uundværlig hjælper til at fremskaffe kostumer og kulisser.

Vi plejer at afsløre lidt af, hvad publikum kan forvente at opleve i revyen. Til nytår skal alle borgerne i Vesthimmerland til at sortere sit affald og i dette revynummer får forskellige borgere hjælp til, hvordan man sorterer sit affald. Det er ikke alle der samler hunde-pølserne op på Himmerlandsstien, så her får nogle hundeejere et lille hip. Ved trivselsdagen på Hornum skole får skolen besøg af 4 foreninger fra byen, Onsdagsklubben på kroen er også med i år og at Dagli'brugsen efterhånden er en butik som tilbyder andet end dagligvarer med point på sit COOP kort er også blevet til et nummer. Jens og Rasmus vender igen, hvad der er sker i Hornum og omegn og så er det blevet til 4 sjove numre "Gys og Gru", som med garanti bliver pivhyggelige. småkagekonkurrencen i Vesthimmerland kommer under kærlig hånd af en bagermester, der sker  underlige ting i Petanque klubben, og hvordan det gik til valget i Vesthimmerland, er naturligvis også med.

Vi glæder os hvert år til at se, hvordan publikums reaktion bliver, og hvordan de tager imod årets revy. Vi har normalt en ide om, hvad publikum vil muntre sig over i revyen og med de numre der er skrevet i år, håber vi at lattermusklerne igen kommer i gang.

Vores mangeårige kapelmester Niels Jørgen Hertz står igen klar, lyden leveres af Alpha Sound og lysspot styres af Ole Mathiasen.  

Markedsrevyen spiller både lørdag og søndag aften i forbindelse med markedet.


(på billedet ses revyholdet klar til at sortere sit affald i nummeret "Affaldssortering i Vesthimmerland")


Markedsrevyen slå'r et slag for en god revy

Har samtidig øvet til DM i revy i Juelsminde

Markedsrevyen i Hornum arbejder i disse dage på højtryk, for at blive klar til premieren den 20. september.
Holdet var samlet i juni og gik så på ferie for at skrive teksterne Allerede første øveaften i starten af august var
alle 16 numre til revyen skrevet. Det har vi aldrig prøvet før, men det har en forklaring.  Vi blev i maj måned udtaget til at repræsentere Hornum til DM i revy Juelsminde,
som foregik den 5.6. september. Med det i baghovedet, var vi alle på holdet klar over, at vi i år skulle være på forkant
med revyen til markedet, da vi også skulle planlægge og være klar DM. Teksterne er skrevet af Lisa Bystrup Hjorth, Joan Jakobsen og
Jesper Gregersen, som har været aktive hen over sommeren.

Janne Knudsen er tilbage i revyen  

Janne Knudsen har tidligere spillet med i Markedsrevyen i adskillige år og senest i 2005, og da vi stod og manglede en aktør i revyen, var hun straks
klar til at spille med igen. Janne har en fantastisk sangstemme og er en god aktør, så alle på revyholdet har taget imod Janne med åbne arme oplyser
Jesper Gregersen. De øvrige aktører er kendte ansigter fra de sidste mange år nemlig, Joan Jakobsen, Lisa Bystrup Hjorth, Knud Kristensen, Michelle Johansen, Kurt Nielsen og
Jesper Gregersen. Kurt Nielsen kan i år fejre 25 års jubilæum i Markedsrevyen.  Vi er et godt sammentømret hold, der kender hinandens gode og svage sider og revyholdet er alle opsatte
på at give publikum en god oplevelse.  

Storskærme skal præsentere numrene

Vi har i år lånt 2 storskærme af Løgstør revyen. Det er planen, at de placeres ved hver sin side af scenen, hvor numrene bl.a. kan præsenteres på storskærmene
Jeg så det selv i Løgstør revyen i år oplyser Jesper Gregersen og syntes det virkede meget professionelt, så vi er taknemlige for, at vi må låne dem af Løgstør.

Når vi så kommer til, hvad publikum kan forvente i revyen af indslag, plejer vi at løfte lidt af sløret allerede nu. Europa Touren vil naturligvis blive berørt, så det bliver en
rød tråd i revyen med små indslag omkring det store arrangement i Gatten, og hvordan det har berørt Hornum borgerne.I nummeret "Mirakler i Hornum" ser man, hvordan der kan ske mange mærkelige mirakler, hvis man
indtager en bestemt "medicin". Kurt Nielsens jubilæum bliver også markeret og så kommer der en landskendt mand og læser digte op fra Hornum. Vizitten kommer igen forbi Hornum og besøger Chilli Claus
og så der er flere strikkepiger i byen, som eksperimenter i at strikke og indpakke mange forskellige ting i strik i nummeret "liv i kludene". Jens og Rasmus er klar på bænken igen, hvor der vendes sladder fra området.
Sygehuskonflikten med flytning af sengepladser fra Farsø til Hobro bliver også berørt og så kommer publikum til at opleve, hvad der kan ske til en generalforsamling.

Følg revyen på youtube

Markedsrevyen er også med på de moderne medier, så på Youtube under "Markedsrevyen" kan man se flere revynumre fra de seneste år og der vil løbende komme flere til.
Vindernummeret  "Randzonerne" fra DM kan ses på www.revyfestival.dk
Ligeledes har vi vores egen facebookgruppe, hvor vi opfordrer alle Hornumborgere til at blive medlem af. Så kan man løbende følge revyen.

Lone Møller hjælper med rekvisitter og sceneskift. N.J Hertz er kapelmester, Ole Mathiasen styrer lyskanonen og Klaus Thomsen står for lyd/lys.

Revyen spiller både lørdag og søndag aften.


Markedsrevyen har "styr" på revyen

Vi cykler derud af...

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at blive klar til Markedsrevyens præmiere lørdag den 21. september. Vi mødtes første gang umiddelbart kort tid efter sommerferien og er nu klar med 14 sjove og gode numre, oplyser en af aktørerne Jesper Gregersen.

Camilla er debutant
Markedsrevyen har også fået nyt frisk blod til revyen, idet Camilla Donslund debuterer i år. Der skulle ikke så meget overtalelse til, da Camilla tit har tænkt på, at det kunne være sjovt at prøve kræfter på de skrå brædder, så hun sagde straks "JA"  oplyser Jesper Gregersen
Derudover består revyholdet af "gamle" og rutinerende aktører bestående af Joan Jakobsen, Knud Kristensen, Kurt Nielsen, Michelle Johansen, Pernille Beck Østergaard, Lisa Bystrup Hjorth og Jesper Gregersen.
Joan Jakobsen og Lisa Bystrup Hjorth har leveret de fleste af teksterne i år, men Pernille Beck Østergaard og Camilla Donslund har også skrevet et nummer.

En sjov og lokal revy

Som sædvanlig vil vi ikke gå i detaljer i forhold til indholdet af teksterne, men vi ligger vægt på, at det skal være lokalstof, men vi vil godt løfte lidt af sløret. Maren og Gertrud samt Jens og Rasmus er fast inventar i revyen og der er altid sket en hel masse sjove dumheder blandt borgerne i byen, som på sjov vis og med en lidt skæv vinkel bliver drøftet. Et lokal cykelhold har været på tur til Paris, randzonerne har været et meget diskuteret emne i løbet af året, hvilket er blevet til et rigtig sjovt nummer . Der vil være flere reklamespots i revyen, naturligvis kun med lokale episoder, vizitten har været i Hornum og så bliver nogle af de unge fodboldgutter i byen testet, om de nu kan multitaske. I Hornum har rigtig mange borgere et dyr og her har revyholdet også observeret mange sjove episoder.        
Vi har også en meget aktiv borgmester, som ofte er afbilledet i Aars Avis, så revyholdet kan godt bekymre sig, om der overhovedet kan blive plads til et lille billede af dem i år. Lægekonflikten var meget tæt på at blive en realitet, så revyholdet har spekuleret over, hvad der nu ville ske, hvis borgerne skulle til at betale ,for at gå til lægen.
Vi går meget op i at revyen skal være så lokal som mulig og med det fantastiske og engagerede hold der står bag revyen, er jeg ikke i tvivl om at publikum igen vil få en utrolig morsom oplevelse, siger Jesper Gregersen. Vi har det altid utroligt morsomt, når vi er sammen til øveaftenerne og det gode sammenhold vi har revyholdet imellem, vil helt naturligt smitte af på den revy publikum vil opleve.  

DM i revy

Markedsrevyen har besluttet sig for at sende et eller flere indslag til DM i revy, som løber af stablen hvert andet år, næste gang 2014 i Juelsminde. Vi har ikke endelig  besluttet os for, hvilke(t) indslag det skal være, men vi håber naturligvis vores revy bliver udvalgt, så vi kan være med til at placere Hornum på danmarkskortet og vise, hvad vi egentlig kan i vores skønne by.
Udvælgelsen vil ske af et professionelt panel, som sidste år blandt andet bestod af revydronningerne Lisbeth Dahl og Vicki Berlin.
   
Lyden til Markedsrevyen leveres af Alpha Sound, Ole Mathiasen står for lys og vores mangeårige pianist Niels J. Hertz er naturligvis også med i år. Bag scenen hjælper Lone Møller aktørerne, og hun står også for
kostumer og rekvisitter. Hans Pedersen har også hjulpet med rekvisitter

Markedsrevyen har premiere lørdag den 21. september kl. 19.00 og spiller også søndag den 22. september kl.19.30 

Markedsrevyen går i ring for at lave 
ENDNU en god revy i Hornum

Aktørerne har tilsammen 118 års sceneerfaring

Revyholdet i Hornum arbejder i øjeblikket på højtryk for at blive klar til premieren lørdag den 17. september.
Teksterne til revyen er blevet skrevet i løbet af sommeren og det betyder, at vi nu står klar med 14 lokale og sjove numre oplyser Jesper Gregersen. Aktørerne i dette års Markedsrevy er ikke uvant på en revyscene, idet de 7 aktører tilsammen har 118 års sceneerfaring i revysammenhæng. Pernille Beck Østergaard (4 år), Anette Kold (10 år), Joan Jakobsen (13 år), Kurt Nielsen(22 år), Lisa Bystrup Hjorth (18 år), Knud Kristensen (31 år) og Jesper Gregersen (20 år) står igen klar til at give den en skalle og jeg vil med garanti love, at publikum igen vil få rørt lattermusklerne.

Hertz med for 30. gang.

Vores musiker Niels J. Hertz har i år 30 års jubilæum i Markedsrevyen, så vi må sige, at på den side har vi også haft en stabil medspiller igennem årene. Det er rart med et stabilt hold, da vi efterhånden kender hinanden så godt, at vi allerede på det tidspunkt revyteksten skrives, har udvalgt hvem der skal/kan spille rollen. Vi kender hinandens svage og stærke sider, som dermed sikrer os, at vi får en kanon revy, oplyser Jesper Gregersen

Karikaturtegninger af revyholdet

I løbet af lørdagen vil man kunne møde aktørerne i Markedsrevyen på Spar Nords stand på Markedspladsen. Her vil karikaturtegner Jonas Jensen fra Viborg lave en karikaturtegning af aktørerne som efterfølgende bliver en del af den nye revyscene. Vi håber mange har lyst til at komme forbi og få et grin af aktørerne.

15 sjove numre

Teksterne er i år skrevet af Lisa Bystrup Hjorth, Anette Kold, Pernille Beck Østergaard og Joan Jakobsen. Vi vil godt løfte sløret på ,hvad publikum blandt andet kan forvente at se i dette års revy. Vi bor besøg af en lokal mor og hendes søn i nummeret "Hvem vil være millionær", den fremmede arbejdskraft fra østlandene i Hornum og omegn er blevet til et nummer. Kampen mod vindmøller i Hornum går ikke forbi samt den manglende opbakning fra Hornum borgerne til forskellige arrangementer i byen er blevet til et utrolig sjovt nummer i "Det aktive Hornum". De kendte børnetime figurer Anna og Lotte kommer også forbi og så har vi naturligvis "Jens og Rasmus", som altid bidrager med sjove episoder fra byen. At der i det forløbne år har været en debat omkring placering af atomaffald i Vesthimmerland vil Thorvald berette om, så selvom borgmester  Knud Kristensen også er en af aktørerne, bliver han ikke forskånet her forsikrer Jesper Gregersen

Lyden er lagt i hænderne på Klaus Thomsen, Ole Mathiasen står for lys og hjælp til sceneskift og kulisser har vi igen allieret os med Lone møller. Revyen spiller både lørdag og søndag aften.    

 

 
 Kalender

Gæstebog

Links  

  Skærm anbefales 1024x768 pixel