webmaster  

Velkommen til Hornum og Omegn.dk 
             - byen hvor sammenholdet er stærkt!
 
 

 

 
 
 
 
 
 
  
  Hornum på Facebook
 
 
 

 - Om Hornum

 

Vi er glade for at du valgte at "kigge" inden for. Her i Hornum har vi nemlig ikke glemt de gamle traditioner med en hurtig kop kaffe eller en garageøl med naboen. Det vigtigste er ikke mursten, men de mennesker man bor i blandt.  Det giver tryghed, og overskud.

Vi ved godt at vi er en lidt for groet landsby - det er vi kun stolte af, for vi har næsten alt. Vi har dagligvarebutikker, tøjbutik, tank og kro. Selv tæpper, gardiner og blomster kan du købe i Hornum, så vi behøver ikke starte bilen hver gang, der skal handles.

 

Vore hjertebørn er den velfungerende skole og hele 2 børnehaver. Vi ved alle hvor vigtig det er at få en god start her i livet.

Mange tror at udbuddet af fritidsinteresser er yderst begrænset i en by som Hornum. Men her tog I fejl. Lad det komme an på en prøve. Inden for en radius af 1 km. kan du dyrke håndbold, badminton, gymnastik, fodbold, tennis, petanque, ridning, gå til spejder, tage ud at fiske eller bare kede sig i "værestedet" sammen med andre. Kan du det, hvor du bor. Nej vel, og dertil kommer at vi har mindre end 7 minutters kørsel til Nordeuropas største golfcenter.

Men vil du opleve os rigtigt, hvor alle mand er af huse, så kom og få nogle uforglemmelige timer på septembermarkedet.

Tak fordi du "kiggede" inden for - og på gensyn :-)

 

 

 
 Kalender

Gæstebog

Links  

  Skærm anbefales 1024x768 pixel